Adviseur Meet & Regeltechniek – Nederland

Organization

De business line Industry & Buildings bedient een brede internationale markt. Onder andere de industriële markt, waarin het lang termijn succes van projecten meer kans van slagen heeft met engineering die ook aandacht heeft voor maatschappelijke, economische en milieutechnische aspecten. Ons doel is om door middel van technische optimalisatie hogere productiviteit en lagere bedrijfskosten te realiseren. Samen met onze cliënten plaatsen we projecten in een breder perspectief. We hebben ook een duidelijke visie op de gebouwde omgeving. De impact van de gebouwde omgeving gaat verder dan puur functionaliteit en raakt ook aan de kwaliteit van leven. Recente innovaties komen het best tot hun recht in nieuwe gebouwen, en de voordelen ervan zijn meetbaar. Maar hoe zit het met bestaande gebouwen? Renovatie, herinrichting of verbouwing van bestaande panden brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. En duurzame oplossingen vereisen slim denken. Binnen de businessline Industry & Buildings heb je projecten in, onder andere, de volgende richtingen: Overheid en educatie, FMCG, Healthcare, Transport Hubs, gezondheidszorg, milieu & energie, veiligheid en datacenters

Function

Voor enthousiaste adviseurs zijn er volop mogelijkheden om hun creativiteit en inventiviteit binnen de verschillende disciplines van Industry & Buildings in te zetten. We zoeken een collega die als adviseur meet- en regeltechniek zelfstandig of samen met directe collega’s werkt aan diverse projecten. Je belangrijkste werkzaamheden gaan onder andere bestaan uit het definiëren, ontwerpen en dimensioneren van meet- en regeltechniek vanaf de definitiefase tot en met de realisatie. Daarnaast vervaardig je ontwerpen in BIM en help je bij de opzet van kostenramingen. Je biedt ondersteuning aan projectmanagers, en begeleidt en ondersteunt in de uitvoeringsfase. Je draagt ideeën aan en werkt mee aan de ontwikkeling van nieuwe gebouw- en installatieconcepten. Verder toets je werk- en bedieningsvoorschriften aan de geldende regelgeving. Daarnaast vinden wij het van belang dat collega’s ook bijdragen aan het optimaliseren van interne bedrijfsprocessen en het borgen en delen van kennis op eigen vakgebied. Wij werken in multidisciplinaire teams voor zowel nationale als internationale projecten.

Requirements

  • Je hebt een relevante technische hbo of wo opleiding
  • Een ondernemende, proactieve en flexibele instelling
  • Je kunt Nederlands en Engels in woord en geschrift
  • Je bent een teamspeler
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je standplaats bepalen we in overleg. Je werkt ook op andere kantoren en bij klanten in Nederland en soms in het buitenland.

Information

Bas Knibbe +31 (0)23-5583721

Application

Bas Knibbe +31 (0)23-5583721